aardbeien-rabarbercrumble

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190ºC (hetelucht 170ºC). Snijd de boter in blokjes. Kneed een kruimeldeeg van boter, rietsuiker en bakmeel. Maak de aardbeien schoon en halveer ze. Was de rabarberstengels en snijd ze in reepjes. Doe de aardbeien, rabarber, suiker en custardpoeder in een ingevette ovenschaal. Schep het goed door elkaar en verdeel de kruimels erover. Bak de crumble 35 –45 minuten middenin de voorverwarmde oven. Serveer de crumble warm met een bol slagroomijs.

aardbeien-rabarbercrumble is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept