Aperitiefhapjes van mossels en basilicum

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Kook de mossels met de wijn, de ui, peper en zout. Haal ze uit de schelp en filtreer het kookvocht. Stoof de sjalot in de olie en voeg het kookvocht en de basilicum toe. Laat op matig vuur indikken en voeg de mossels toe. Dien heet of lauw op. Smakelijk !

Aperitiefhapjes van mossels en basilicum is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept
Feestelijke aperitiefhapjes
75 min
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met worstjes
30 min
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Aperitiefhapjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept