Appel-eierstruif

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De eieren splitsen (er mag geen eigeel in het eiwit voorkomen).
- De appelen schillen, het klokhuis eruit halen en ze in blokjes snijden.
- De eiwitten zeer stijf kloppen, het eigeel met de suiker schuimig roeren en dit met de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig door elkaar scheppen.
- De bloem eroverheen zeven en de blokjes appel door het beslag mengen, niet langer roeren dan nodig is, zodat het deeg luchtig blijft.
- Het deeg overdoen in een beboterde en met bloem bestrooide springvorm.
- De taart in ongeveer 40 minuten in een warme oven gaar en lichtbruin bakken.
- Het nog enigzins warme gebak keren en met poedersuiker bestrooien.

Appel-eierstruif is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nierbroodjes
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Nasiballen
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vijf Variaties Van Omelet Met Asperges
30-60 min -
Bekijk recept
St jakobsvruchten met roerei
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept