chocoladeflan met kersen pedro ximenez en witte ch

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

laat de kersen uitlekken en vang het vocht op kook de siroop met de helft van de suiker in tot het dik wordt verdeel de siroop en de kersen over de bodem van de ramequins verhit de room met de sherry op een laag vuur en smelt hierin de chocolade klop de eidooiers met de overige suiker romig en voeg langzaam het chocolademengsel toe verdeel het beslag over de ramequins en plaats ze, 40 minuten, in een bak met warm water in een oven van 130°C laat de fl ans afkoelen en stort de flans op het midden van een groot bord sabayon klop au bain marie water, suiker en eidooiers luchtig en voeg de chocolade toe als het eimengsel stevig begint te worden als de chocolade gesmolten is haal je de pan van het vuur en voeg dan de losgeklopte crème fraîche toe napeer de sabayon en eventueel wat kersen siroop rond de flan

chocoladeflan met kersen pedro ximenez en witte ch is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorentoast met geitenkaas en aardbeiendressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade van veldsla en chèvre chaud
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokbrood Chèvre Blanc
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Fijne kantkoekjes met roze pralines, frambozen, ch
0 min
Bekijk recept

CHOCOLADEFLAN MET KOFFIELIKEUR
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Chocoladeflan
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladeflan Met Kaneel
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Chocoladeflan
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept