Chocolademascarpone met sinaasappel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Hak of rasp de chocola in zeer kleine stukjes.
- Roer de poedersuiker door de mascarpone. Was een sinaasappel en rasp deze zonder het wit aan te raken tot er 1 eetlepel geraspte schil is ontstaan.
- Pers de sinaasappel uit. Doe de geraspte schil in het sinaasappelsap en laat dit ongeveer een uur staan.
- Schil de tweede sinaasappel en snijd met een scherp mes het vruchtvlees tussen de vliezen uit. - Verdeel de mascarpone in twee porties van 250 gram.
- Roer de geraspte chocola door de ene portie.
- Klop ongeveer 4 eetlepels sinaasappelsap met de gemarineerde schilletjes door de rest van de mascarpone tot een lobbig mengsel.
- Verdeel de chocolademascarpone over 4 hoge glazen. Leg hier stukjes sinaasappel op. Dek deze laag toe met de sinaasappelmascarpone.
- Garneer dit met een blaadje munt.

Chocolademascarpone met sinaasappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pure-chocolademuffins met cognac
20 min Nagerecht
Bekijk recept
CHOCOLADEMASCARPONE MET SINAASAPPEL
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
CHOCOLADEMASCARPONE MET SINAASAPPEL
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Schuimgebak Met Chocolademascarpone
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept