Chocolademousse met koffie en tia maria

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

chocolade, poedersuiker,tia maria en de koffie op laag vuur laten smelten gelatine in water weken gelatine oplossen in de chocolademassa al roerend laten afkoelen slagroom lobbig opkloppen als de chocolademassa koud is mengen met de slagroom op de bodem van de chocolade vormpje een plakje cake legen de chocolademassa in de vormpjes storten. koelen op 6ºC _________________

Chocolademousse met koffie en tia maria is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept