Chocolademousse met Westmalle

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de helft van de frambozen met de champagne, bloemsuiker en de gehakte munt. Verwarm het bier. Zet de pan naast het vuur. Meng het bier met de chocolade, door geleidelijk aan kleine hoeveelheden chocolade toe te voegen. Klop de room half hard. Meng de room voorzichtig onder de chocolade. Doe de frambozen in een champagneglas en giet er de chocolademousse op. Laat even opstijven in de ijskast. Werk af door de frambozencoulis er op te gieten. Versier met een takje munt.

Chocolademousse met Westmalle is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept