Bekleed een bakvorm van 37,5 x 25 cm met bakpapier. Smelt de chocolade al roerend in het water. Laar afkoeken. Doe de eieren en suiker in een kom en mix 10 minuten tort het mengsel schuimig is. Schenk de chocolade in een dun straaltje bij de eieren; blijf mixen. Zeef de bloem en het cacaopoeder boven de kom en spatel het erdoor. Schep het deeg in de bakvorm; strijkde bovenkant glad. Bak de cake 12 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven. Strooi wat poedersuiker op een vel bakpapier. Leg de cake erop en trek het bakpapier eraf. Rol de cake samen met het nieuwe bakpapier op. Leg de rol op een taartrooster. Leg er een vochtige theedoek over en laat hem afkoelen. Klop de slagroom bijna stijf. Rol de cakerol uit en leg het fruit erop. Smeer driekwart van de slagroom erover en rol hem weer op. Bestrooi de cake met poedersuiker. Leg de rol op een schaal. Spuit slagroom over het midden van de rol; garneer met chocoladeblaadjes. Voor de chocoladeblaadjes hebt u enkele hulst- of rozenblaadjes nodig. Was en droog ze af. Smelt wat chocolade en smeer deze met een kwastje over de blaadjes. Laat de chocolade stollen. Smeer er 2-3 lagen chocolade overheen. Trek dan voorzichtig de blaadjes van de chocolade.