Chocoladerol met advocaatroom.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De oven voorverwarmen op 175 graden.
- Een bakvorm met kabelstructuur goed invetten. - De roomboter met de suiker tot creme roeren,de vanillesuiker en de eieren er goed door mengen. De bloem met de cacao en het bakpoeder over de creme zeven. Samen met de 1/2 dl avocaat erdoor roeren. Het beslag in de vorm doen en in het midden van de oven ca. 40 minuten bakken. De cake een paar minuten in de vorm laten afkoelen. Dan op een rooster omkeren en verder laten afkoelen.
- Vlak voor het serveren, de slagroom met de klopvast en de vanillesuiker stijfkloppen en met 6 eetlepels advocaat op smaak brengen. In de slagroomspuit met een stervormig mondstuk doen.
- De cake in plakken snijden. Elke plak garneren met een slagroomrozet, een chocoladeblaadje en wat geschaafde chocolade.

Chocoladerol met advocaatroom. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Tropische fruitsalade met advocaatroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoffie Met Advocaatroom
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladerol met aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressorol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept