Chutneysaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en fruit hierin de ui samen met de kerriepoeder Voeg de mosterd toe en vervolgens de bloem Schenk scheutje voor scheutje en al roerend de melk erbij tot een gladde saus is ontstaan Breng de saus op smaak met de geraspte kaas, fijngesneden chutney, zout, peper. Voeg vervolgens de creme fraiche toe en laat het geheel nog even zachtjes koken

Chutneysaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevuld Indiaas brood uit de kom
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs Met Chutneysaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaanse Kip In Chutneysaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld Indiaas Brood
30-60 min -
Bekijk recept

Gevuld Indiaas brood uit de kom
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs Met Chutneysaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaanse Kip In Chutneysaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld Indiaas Brood
30-60 min -
Bekijk recept