Citroen-eisaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren los met bet citroensap. Smelt de boter in een pan, roer de bloem erdoor en roer enkele minuten. Giet langzaam bijna alle warme bouillon beetje bij beetje in de pan en blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Voeg de rest van de bouillon toe aan het eimengsel en klop dit door de gebonden saus, die nu niet meer mag koken. Giet deze warme saus over de gehaktballetjes of serveer deze er apart bij. Garneer met fijngehakte peterselie en plakjes Citroen.

Citroen-eisaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolrabi Gevuld Met Ham- Eisaus In Folie
30-60 min -
Bekijk recept
MAGNETRON ZOETZURE EISAUS
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zwaardviskebab Met Limoen En Eisaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zure Eisaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept