Citroenmousse

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Doe het geel van de eieren in een schaaltje en het wit in een ander. -Bij het eigeel voeg je de witte (verse)kaas,het citroensap en de poedersuiker. -Meng alles met de klopper.Klop het eiwit in het ander schaaltje tot het stijf is. -Voeg het eiwit bij het verse kaasmengsel,meng met de klopper.Verdeel over 3/4 glazen en versier met een halve abrikoos.

Citroenmousse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeientaart
Nagerecht
Bekijk recept
Citroenmousse
0 min
Bekijk recept
Citroenmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeientaart
Nagerecht
Bekijk recept
Citroenmousse
0 min
Bekijk recept
Citroenmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept