Cocktail van Kreeft met Kip

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de kipfilet 10 minuten in wat bouillon van een blokje. Snij de filets in dunne plakjes. Was de champignons en ciseleer ze. Haal bij 2 sinaasappels de partjes tussen de vliezen uit en snij ze doormidden. Meng kipvlees, champignons, sinaasappel en kreeftevlees. Voeg zout en paprikapoeder toe. Giet er wat dragonazijn en olie over en laat het 2 uur marineren in de koelkast. Klop de slagroom half stijf. Roer er wat tomatenketchup door, een beetje geraspte mierikswortel, wat zout en peper en wat sinaasappelsap. Was de sla en snij het hart in juli?nne. Leg wat sla in de coupes, deponeer er wat van het ondertussen uitgelekte kip-kreeft mengsel op. Snij de paprika in fijne juli?nne. Geef wat saus over het mengsel, leg hierop wat juli?nne paprika en bestrooi met wat paprikapoeder.

Cocktail van Kreeft met Kip is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept