De koteletten inwrijven met peper en zout. De honing mengen samen met 2 soeplepels olie en deze mengeling over de koteletten gieten. Het vlees regelmatig omdraaien, dit laten marineren gedurende 20 minuten. Gedurende deze tijd de verse ananas schillen en in schijven snijden. Indien ananas uit een blik, deze laten uitlekken. De ajuin schillen en fijnsnijden. De rest van de olie verwarmen in een pan. De koteletten laten uitlekken en ze laten kleuren aan de 2 kanten. Het vlees eruit halen en de ajuin laten kleuren. Daarna de koteletten terug in de pan, samen met de marinade. Het vuur lager zetten en laten sudderen gedurende 20 minuten. Regelmatig het vlees omdraaien. 10 minuten voor het einde de boter laten smelten en hierin de schijven ananas laten kleuren. Het vlees opdienen omringd door de schijven ananas en begieten met de saus. Dit is een recept van Colombine
Colombine's varkenskotelet met honing en ananas is een recept van Jerryke's Cuisine