Colombine's varkenskotelet met honing en ananas

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De koteletten inwrijven met peper en zout. De honing mengen samen met 2 soeplepels olie en deze mengeling over de koteletten gieten. Het vlees regelmatig omdraaien, dit laten marineren gedurende 20 minuten. Gedurende deze tijd de verse ananas schillen en in schijven snijden. Indien ananas uit een blik, deze laten uitlekken. De ajuin schillen en fijnsnijden. De rest van de olie verwarmen in een pan. De koteletten laten uitlekken en ze laten kleuren aan de 2 kanten. Het vlees eruit halen en de ajuin laten kleuren. Daarna de koteletten terug in de pan, samen met de marinade. Het vuur lager zetten en laten sudderen gedurende 20 minuten. Regelmatig het vlees omdraaien. 10 minuten voor het einde de boter laten smelten en hierin de schijven ananas laten kleuren. Het vlees opdienen omringd door de schijven ananas en begieten met de saus. Dit is een recept van Colombine

Colombine's varkenskotelet met honing en ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rogvleugels met kappertjes
0 min
Bekijk recept
zalmforelfilet met pastis op de bbq
0 min
Bekijk recept