Confituur van abricozen en vanille

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontpit de abrikozen. Los de suiker op in een grote pot met het water en breng dit aan de kook. Voeg het fruit en het gespleten vanillestokje toe. Laat op een zacht vuur gaarstoven en indikken. Roer regelmarig om. Verwijder het vanillestokje en giet in bokalen. Sluit goed af en bewaar op een donkere, koele plaats.

Confituur van abricozen en vanille is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept