Coupe Tropicale

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het diepgevroren fruit zachtjes aan de kook met de suiker. Laat 5 min. pruttelen en laat terug afkoelen. Giet 1 à 2 eetl. karamelsaus in een hoge ijscoupe en schep er de fruitmix op. Schep het pistacheijs in het glas en duw lichtjes aan. Lepel er nog wat karamelsaus over en werk indien gewenst af met slagroom. Schik de ijskoekjes in het glas. Voeg eventueel nog een eetl. rum toe wanneer u de fruitmix met suiker laat pruttelen.

Coupe Tropicale is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Coupe Tropicale
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tilapia tropicale
0 min
Bekijk recept

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept