Kipspiesjes in currymarinade

12
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de limoenschil, limoensap, tandooripasta en kokosmelk door elkaar en marineer de kipblokken hierin minimaal 30 min. in de koelkast.
  • 2 Steek de gemarineerde blokken kip op 12 stokjes, bestrijk ze met 2 el olie en gril de spiesjes in de grillpan in 8 minuten. Lekker met fijngehakte cashewnoten.

Kipspiesjes in currymarinade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesjes met speculaaskruidenmarinade
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met zoete tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept