De vlam in de pan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Met de bereiding start u best een paar uur vooraf Meng de graanjenever met de aardbeienlikeur en het sinaasappelsap Houd dit fris in de koelkast (voor de kinderen vervangt u de likeur en de graanjenever door de grenadine en limonade) Snijd 4 schijfjes sinaasappel in twee Spoel de aardbeien en dep ze droog Prik achtereenvolgens op een satéstokje: een maantje sinaasappel, een aardbei en nogmaals een schijfje sinaasappel Buig de maantjes, zodat u op het stokje links en rechts een holte bekomt Dop de glazen even in een bodempje sinaasappelsap en draai ze dan door een laagje suiker Verdeel het aperitief over de glazen Zet het fruitprikje erop en steek een rietje in het glas

De vlam in de pan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept