Diavolo

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De uien en de teentjes knoflook schoonmaken. De uien fijn hakken. De olie verhitten, de fijn gehakte ui en de knoflook uit de pers hier glazig in fruiten. De ontvelde tomaten klein snijden, pitten en vocht verwijderen, in de pan doen en al roerend 5 min meefruiten. Kruiden met zout, chilisaus, peper, oregano en de basilicum. De warme visbouillon erbij schenken en 10 min zachtjes koken. De cognac erdoor roeren. De saus warm houden, maar niet meer laten koken.

Diavolo is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde eendenborst 'al diavolo'
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
scampi fra diavolo (diabolique)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
scampi diavolo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scamoi Fra Diavolo
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde eendenborst 'al diavolo'
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
scampi fra diavolo (diabolique)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
scampi diavolo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scamoi Fra Diavolo
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept