Doorregen varkensrollade met mosterdroomsaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de rollade op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 225°C.
- Dep het vlees droog en bestrijk de rollade met de helft van de mosterd. Verhit in een braadslede de boter. Bak de rollade rondom bruin in een paar minuten. Giet 1 glas witte wijn over de rollade. Bestrijk de rollade nogmaals met mosterd en zet de braadslede in het midden van de oven.
- Zet de oven op 150°C. Bak de rollade in ca. 1 uur gaar maar rose. Zet de oven uit en laat het vlees in de oven nog ca. 10 minuten rusten. Leg de rollade afgedekt onder aluminiumfolie op een snijplank.
- Giet het braadvocht (evt. door een zeef) in een steelpan. Voeg de roomculinair toe en laat de saus op matig vuur warm worden.
- Snijd het vlees in plakken en giet de saus erover. Bestrooi met zout en peper.
- Lekker met andijvie/fruitsalade en gebakken krieltjes

Doorregen varkensrollade met mosterdroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Prei in romige mosterdsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met mosterdroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Honing-mosterdkarbonade met gepofte aardappel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in mosterdroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Estoufade
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf à la Bordelaise
3u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleescassoulet
2u50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel van hete bliksem
4u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept