Spoel de doradefilets. Verwijder de broccoliroosjes en spoel ze eveneens. Schil de sjalot en hak hem fijn. Bereid de court-bouillon op basis van de instructies op het zakje. Doe er 5 cl frambozenazijn bij als hij begint te borrelen. Doe de doradefilets in een sauteerpan en giet er de visfumet met azijn over. Laat het gerecht vijf minuten pruttelen. Schakel het vuur uit en laat de vis in de court-bouillon, met het deksel op de pan. Stoom de broccoliroosjes of kook ze gedurende 10 tot 15 minuten in zoutwater. Laat de sjalot smelten in een koffielepel olijfolie en giet er de rest van de azijn bij. Laat de slajot droogkoken (tot alle vocht verdampt is) en giet er 25 cl court-bouillon over. Laat de helft inkoken en doe er vier eetlepels lightroom bij. Breng de saus gedurende één minuut aan de kook. Plet 50 g frambozen met een vork en doe ze erbij. Meng alles dooreen en breng het gerecht op smaak. Schik de doradefilets op een schotel, giet er de saus over en doe er de broccoliroosjes bij. Snij enkele takjes bieslook met een schaar en strooi ze erover.