Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven 180°C). Vet een ovenschaal in met boter Wrijf de visfilets in met zout en peper en leg ze met het vel naar boven in de schaal. Schenk zoveel water in de schaal dat de filets ongeveer voor 1/3 onder staan. Laat de vis in 7-8 minuten garen in de oven. Was intussen de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pel en snipper de ui. Maak de aubergine en courgette schoon en snijd deze in stukken. Verwarm de Becel Voor koken, (roer)bakken en braden in een pan en bak hierin de groenten. Serveer de groenten bij de vis. Serveertips Serveer de dorade met groenten met (zilvervlies)rijst. Tip: De groenten (zonder de vis) kunnen ook geserveerd worden als voorgerecht Voedingswaarden: Energie: 244 kCal Energie: 1020 kj Vet totaal: 14 gram Koolhydraten: 10 gram