Duif à la Moge

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de duifjes in de olie aan alle kanten bruin en kruid met peper en zout Doe de duifjes in een ovenschaal en overgiet tot de helft met de wijn en de bouillon Voeg de tomatenpuree, de kruiden en de geplette teentjes knoflook toe Sluit de ovenschaal af met aluminiumfolie en laat gedurende +/- 1 uur garen in de oven op 200°C Haal de duifjes uit de ovenschaal en snijd ze in twee Zeef het kookvocht en breng eventueel op smaak met peper en zout Verhit olie in een pan en bak de duifjes opnieuw aan langs de gesneden kant Giet het overtollige vet uit de pan en flambeer met de cognac Voeg het kookvocht bij en laat enkele minuten sudderen. Haal de duifjes uit de pan, laat de saus nog verder inkoken en monteer met enkele klontjes koude boter Schik de duifjes op een bord en dresseer met de saus Opdienen met gebakken spruitjes en witloof. Smakelijk.

Duif à la Moge is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ravani
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees Met Pompoen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duif Met Amandelen En Uien
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En
30-60 min -
Bekijk recept