Duivelse kipfingers

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop het ei los in een diep bord. Verwijder zaadlijsten en zaadjes van de pepers. Snijd de pepers met een scherp mes in kleine stukjes. Meng de peper in een diep bord met de panko of paneermeel en zeezout. Dep de kiphaasjes droog met keukenpapier. Haal ze door het ei en vervolgens door het paneermengsel. Bak de kip in circa 5 minuten goudbruin in de olie. Voeg indien nodig wat extra olie toe tijdens het bakken. Serveer met hete barbecuesaus. tip: Als je van echt pittig houdt, hoef je zaad en zaadlijsten niet te verwijderen uit de pepers.

Duivelse kipfingers is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfingers met notenkorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kipfingers met nectarinesalsa
30 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfingers met gebakken aardappels en citroensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duivelse kip met pikante komkommersalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse kip met sperziebonen
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse Spin (Halloween)
0 min
Bekijk recept
Scampi'S Op Duivelse Wijze
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept