Duiven in jasje

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de pruimen en rozijnen een nacht in water weken.
- Leg vier velletjes aluminiumfolie met een lengte van 50 centimeter uit. Hak de uien fijn en verdeel ze over de velletjes folie.
- Meng in een kom sesamzaad met fijngeraspte gemberwortel, uitgeperste knoflook, met in 1 eetlepel water opgeloste saffraandraadjes, komijnzaad, zout en peper.
- Halveer de duiven en wentel ze door het sesamzaadmengsel. Leg de duiven hierna op de uien en schik de pruimen en rozijnen er rondom.
- Vouw het folie om de duiven en leg de pakjes gedurende 2 uur op het rooster in het midden van reeds tot 175 ?C voorverwarmde oven. Keer de pakjes enkele malen. Dien de gerechten in hun ?jasjes? op. Geef bij voorbeeld drooggekookte rijst erbij.

Duiven in jasje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Kip in krokant jasje
30 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien in een jasje van brickdeeg
20 min
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosduif met een taartje van courgette en linzen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duif Met Amandelen En Uien
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wilde duif met rieslingsaus
0 min
Bekijk recept