Drie keer vruchtenmousse

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pureer de vruchten alle drie apart. Wrijf de purees door een zeef en schep door elke puree 1 theelepel limoensap.
- Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en spatel door elke vruchtenpuree 1/3 van de slagroom.
- Laat de mousses minsten 1 uur opstijven in de koelkast.
- Serveer per persoon een bolletje van elke mousse in een schaaltje. Mmmm...!

Drie keer vruchtenmousse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewonnen brood met vruchtenmousse en zure room
Bekijk recept
Trio vruchtenmousse
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde chocolade eieren
0 min
Bekijk recept

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept