Dronken kabeljauw

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De in plakjes gesneden kabeljauwfilet bestrooien met wat zout en peperen deze zo kort mogelijk om en om bakken in de boter of zonnebloemolie. Hittebron verlagen en het fijngesneden wit van de prei, de fijngesneden wortel, de grove Limburgse mosterd en de helft van het flesje Ter Dolen Double Dark erbij doen. Dit geheel gedurende tien tot twaalf minuten stoven. Kabeljauwfilet eruit halen en de saus laten inkoken met de rest van het bier en binden met slagroom. Vervolgens de kabeljauwfilet er weer bij doen. Garneren met de fijngehakte bieslook. tip. Serveer hierbij in boter gestoofde bleekselder of venkelknol met aardappelpuree.

Dronken kabeljauw is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Dronken aardappeltjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Dronken Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje Met Dronken Appeltjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept