Druivenijs en pompelmoesgranita

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de pompelmoezen in twee. Haal de velletjes en de pitten weg. Doe de pulp in een mengkom met suiker de kirsch. Mix gedurende 30 seconden. Giet het sap in een schotel en zet die ongeveer drie uur in de diepvriezer. Prik af en toe met een vork zodat u een granita in de vorm van schilfertjes bekomt. Was de druifjes en leg ze in een schotel of op een plaat zonder dat ze elkaar aanraken. Laat de druiven ongeveer 2 uur diepvriezen. Plaats vier individuele schaaltjes en een grote schaal in de diepvriezer. Doe de granita in de koude schaaltjes en rasp het bovenste laagje met een lepeltje. Leg de druiven in een andere schaal. Meteen opdienen. een recept van Paule Neyrat

Druivenijs en pompelmoesgranita is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Druivensorbetijs
Bekijk recept