Dugleresaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het pocheervocht van de vis laten inkoken tot de helft Indien nodig met beurre manié bijbinden Door een sauszeef gieten In een apart pannetje de sjalot gaarstoven in een weinig niet gekleurde boter De sjalot, de tomatenblokjes en de peterselie bij de wijnsaus gieten Op smaak brengen met peper en zout

Dugleresaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pieterman met duglérésaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Champignonsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw dugléré
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pieterman met duglérésaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Champignonsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw dugléré
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept