Pel de ui en schil de mango's. Snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Houd 4 plakjes mango apart voor garnering. Snijd de rest van de mango in kleine stukjes. Smelt 1 eetlepel boter in de pan. Schep de ui en de mango erdoor en smoor ze circa 4 minuten. Voeg gemberpoeder, bouillonpoeder, kaneel en bier toe. Laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen. Pureer dan de saus met een staafmixer of wrijf de saus door een zeef. Intussen de eendeborstfilets met peper en zout bestrooien naar smaak. In pan boter en olie verhitten. De eendeborstfilets met vel op een hoog vuur laten dichtschroeien en in 3 tot 5 minuten per kant zachtjes gaar bakken. Het vel zorgt voor de lekkere smaak en het verandert vanzelf in een knapperig korstje. Voor de rijsttimbaaltjes de rijst koken volgens de beschrijving. Snijd 3 halve perziken in kleine stukjes en voeg ze bij de gekookte rijst. Giet kokend water in de timbaaltjes/vormpjes en laat ze een minuut staan. Giet vervolgens het water uit de vormpjes en vul ze met het rijstmengsel. Druk de rijst goed aan. Op elk timbaaltje een (voorverwarmd) bord zetten en samen omkeren. Leg daarna op elk bord een eendeborst. Schep de saus erover en leg de achtergehouden mangoplakjes in de saus. Garneer met wat sprietjes bieslook. Lekker met broccoli of haricots verts.