Eendenborst met Cranberry saus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout en peper de eendenborsten. Verhit de boter en bak hierin de eendenborsten, eerst met de vetkant en dan de andere kant, tot ze goudbruin van buiten en rose van binnen zijn. Port en dubbeldrank in een pannetje verwarmen en hierbij het potje compote doen. Koksroom erbij. Goed doorwarmen tot een mooie gladde saus ontstaat. Sperziebonen afhalen en wassen. 10 minuten koken, het bosuitje in kleine ringetjes snijden. Beide in een apparte koekenpan even goed aanbakken. Serveren met parijse aardappeltjes en de gebakken sperziebonen.

Eendenborst met Cranberry saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept