Eendenborst met kersen en Rodenbach

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De eend braden, eerst het vet onderaan daarna de vleeskant. Kruiden en warm houden. Het meeste vet afgieten en de pan ontvetten met een flinke scheut azijn, samen met de suiker lichtjes laten inkoken. Een drietal soeplepels sap van de kersen bijvoegen, alsook de Rodenbach. Goed laten inkoken en oproeren met een klontje verse boter.Op smaak brengen en de eendenborst in repen versnijden, de kersen licht opwarmen en het vlees schikken op warme borden met rondom een garnituur van peultjes en in boter gebakken plakjes appel.

Eendenborst met kersen en Rodenbach is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes met Rodenbach
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
gehaktballen in de rodenbach
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van varkenswangetjes met balsamico
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodenbach-Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept