Eendenbouten

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zonnebloemolie verhitten in een braadpan en hierin de eendenboutjes aanbraden, totdat ze aan alle kanten lichtbruin van kleur zijn. Hittebron verlagen en de fijngehakte uien, takjes tijm, gevogelte- of kippenbouillon en de helft van het bier erbij doen. 60 tot 75 minuten zacht stoven. De takjes tijm verwijderen en de eendenboutjes in een schaal warm houden. Het stoofvocht zeven, terugdoen in de braadpan en de helft van het bier, Worcestershire saus en bosbessenconfituur erbij doen en wat laten inkoken. Op smaak brengen met peper uit de molen en zout. De warme eendenboutjes en saus verdelen over voorverwarmde borden.

Eendenbouten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gekonfijte eendenbout met rodekool-korianderstamppot
30 min -
Bekijk recept
Mediterrane eendenbouten met truffelpolenta & parmezaan
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendensoep met spruitjes
35 min
Bekijk recept
Salade van gekonfijte eendenbout met granaatappel en vinaigrette met confituur
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gekonfijte eendenbout met rodekool-korianderstamppot
30 min -
Bekijk recept
Mediterrane eendenbouten met truffelpolenta & parmezaan
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendensoep met spruitjes
35 min
Bekijk recept
Salade van gekonfijte eendenbout met granaatappel en vinaigrette met confituur
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept