Eendenlever met Mango

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de appels en de mango, schil ze en snijd in teerlinkjes. Fruit ze in 1 el boter, stooi er de suiker over en laat licht carameliseren Rol de eendenlever in bloem en bak in 1 el boter. Flambeer met de cognac. Heb je geen mangochutney bij de hand. Kan je ook volgende proberen 2 el azijn en 1 el suiker in een pannetje laten carameliseren. Voeg er mangosap en mangovlees aan toe ( schraap de steen af) kook op klein vuur. Voeg 100 ml bouillon toe en reduceer. Roer er op het laatst 1 el boter door, blijf verwarmen en roeren tot saus de gewenste dikte heeft. Serveer de eendenlever bovenop de appel-mangocompote, napeer de saus errond, niet erop. Garneer met basilicum.

Eendenlever met Mango is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Bord met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met eendenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade folle
20 min Voorgerecht
Bekijk recept