In large skillet, cook sausages over medium-high heat until brown. Remove sausage and set aside. Drain grease. Add olive oil and butter to skillet and saute mushrooms, garlic, green pepper, green onions, parsley and basil until tender. Stir in sausage. Place fettucine in heated serving dish. Add sausage mixture, Parmesan and sour creme. Toss gently and serve immediately. Creme de Colorado Cookbook (1987) From the collection of Jim Vorheis from R-Cuisine conference. In grote koekepan, kookworsten op middelgroot-hoge hitte bruin bakken. Verwijder de worst en even terzijde leggen. Doe het vet weg. Doe olijfolie en boter in koekepan en bak paddestoelen, knoflook, groene paprika, ui, peterselie en basilicum even aan. Snij de worst in stukken worst. Kook de fettucine zoals aangegeven op de verpakking. Mix de saus. Voeg worstmengsel, Parmezaanse kaas en zure room toe. Meng alles zacht onder elkaar en dien onmiddellijk. Bron :Het RoomK kookboek DE Colorado (1987) Van de inzameling van Jim Vorheis van r-Keuken conferentie. Met dank aan Micmac
Engelse pasta speciaal van Micmac is een recept van Jerryke's Cuisine