Engelse pasta speciaal van Micmac

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In large skillet, cook sausages over medium-high heat until brown. Remove sausage and set aside. Drain grease. Add olive oil and butter to skillet and saute mushrooms, garlic, green pepper, green onions, parsley and basil until tender. Stir in sausage. Place fettucine in heated serving dish. Add sausage mixture, Parmesan and sour creme. Toss gently and serve immediately. Creme de Colorado Cookbook (1987) From the collection of Jim Vorheis from R-Cuisine conference. In grote koekepan, kookworsten op middelgroot-hoge hitte bruin bakken. Verwijder de worst en even terzijde leggen. Doe het vet weg. Doe olijfolie en boter in koekepan en bak paddestoelen, knoflook, groene paprika, ui, peterselie en basilicum even aan. Snij de worst in stukken worst. Kook de fettucine zoals aangegeven op de verpakking. Mix de saus. Voeg worstmengsel, Parmezaanse kaas en zure room toe. Meng alles zacht onder elkaar en dien onmiddellijk. Bron :Het RoomK kookboek DE Colorado (1987) Van de inzameling van Jim Vorheis van r-Keuken conferentie. Met dank aan Micmac

Engelse pasta speciaal van Micmac is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm met dille en mosterd van Micmac
0 min
Bekijk recept
Varkensgebraad met duvelsaus van Micmac
0 min
Bekijk recept
Spagetti speciaal van Micmac
0 min
Bekijk recept
Ossobuco met gremolata van Micmac
0 min
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept