Entrecote met geroosterde aardappeltjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 230ºC. Borstel de aardappels schoon en snij ze in partjes. Meng de aardappelpartjes met zeezout, peper en 3 eetlepels olijfolie. Was en hak de rozemarijn fijn. Verdeel de aardappelpartjes over een lage ovenschaal. Besprenkel ze met de wijn en bestrooi ze met de rozemarijn. Bak de aardappels in de oven in ca. 35 minuten gaar. Laat de entrecotes op kamertemperatuur komen. Breng de crème fraîche in een sauspan aan de kook. Voeg de dijonmosterd en cognac toe en breng op smaak met zout en peper. Laat de saus op een laag vuur ca. 3 minuten koken. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak de entrecotes aan beide kanten ca. 3 minuten. Bestrooi ze met zout en peper. Serveer de entrecotes met de partjes aardappel en mosterdsaus.

Entrecote met geroosterde aardappeltjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept