Entrecote met madeirasaus en champignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Entrecote met peper en zout bestrooien en in bruine boter aan 2 kanten goed bruin bakken.
- De entrecotes uit de pan halen.
- Champignons in braadboter aanfruiten.
- De braadjus met madeira afblussen.
- Vervolgens kalfsfond toevoegen en laten inkoken (reduceren).
- Op smaak brengen met peper en zout.

Entrecote met madeirasaus en champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept