Escarcoque Bourguignonne

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de gehakte peterselie, look, sjalot en witte wijn in een mengkom en laat minstens vijf minuten marineren. Voeg de zachte boter toe, breng op smaak met peper, zout en cayennepeper en meng goed door??n. Leg in elke Pidy - Escarcoque een slakje en vul ze goed op met de samengestelde boter. Warm de oven voor op 200 C en bak er de ?escarcoques? gedurende minstens vijf minuten in af tot ze mooi krokant worden.

Escarcoque Bourguignonne is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boeuf a la Bourguignonne
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
boeuf à la bourguignonne
0 min
Bekijk recept
Fondue Bourguignonne Klassiek
0-10 min -
Bekijk recept
Fondue Bourguignonne
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Escarcoque bonne-femme
0 min
Bekijk recept