Runderchipolata met komkommeryoghurt

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1/3 braadboter in een koekenpan en bak chipolataworstjes in 10 min. rondom brui en gaar. Verhit 2/3 braadboter in pan met antiaanbaklaag. Bak de aardappelpartjes in de pan in 2 delen bruin. Bestrooi met zout. Was de komkommer, snijd de uitenden af en rasp de komkommer.
  • 2 Haal de takjes van de blaadjes munt en snijd fijn. Meng yoghurt met gerapste komkommer, uitgeperste tenen knoflook, tuinkers en munt (houd wat tuinkers en munt apart voor garnering). Breng op smaak met peper en zout. Snijd de worstjes in plakjes en meng door de gebakken aardappeltjes.
  • 3 Serveer de gemengde sla en frisse komkommer-yoghurtdip gegarneerd met tuinkers en munt bij de gebakken aardappeltjes met plakjes worst.

Runderchipolata met komkommeryoghurt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje tartaar
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse, crispy taco's
30 min-
Bekijk recept
Paprikarijst met kipspiesjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige linzenburger met komkommeryoghurt
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met worstjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-worstspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bonengratin
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept