Stamppot met roerbakreepjes

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd in stukjes en laat in 20 min. gaar koken. Snipper de ui en kook de laatste 10 min. met de aardappelen mee.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan en bak de vleesreepjes in 10 minuten gaar. Verwarm de tuinerwten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappels af en stamp met de melk tot puree.
  • 3 Houd een paar takjes waterkers achter en schep de rest van de waterkers en tuinerwten door de puree. Laat 1 min. meewarmen. Breng de stamppot op smaak met peper en zout. Verdeel over de borden. Schep de roerbakreepjes erop en garneer met de achtergehouden waterkers.

Stamppot met roerbakreepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige zuurkoolschotel met tofu
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tacoschelpen met Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinesekoolreepjes met bosui
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Woknoedels met paksoi en tofu
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept