Paddestoelen-zuurkoolstamppot met blauwaderkaas

4
35 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schip aardappels, snijd in stukken. Kook in pan met weinig water en zout aardappels afgedekt in ca. 20 minuten gaar. Veeg intussen champignons schoon. Snijd grote exemplaren in vieren, halveer kleine. Maak paprika schoon en snijd in stukjes. Verhit boter in koekenpan, bak paddestoelen en paprika al omscheppend ca. 5 minuten op hoog vuur. Schep zuurkool erdoor en bak ca. 5 minuten mee. Snijd korstjes van snijd kaas in kleine blokjes. Melk (in magnetron) verwarmen. Giet aardappels af en stamp met (deel van) melk tot smeuïge puree. Schep zuurkoolmengsel en kaasblokjes erdoor. Breng stamppot op smaak met zout en peper en verwarm even.

Paddestoelen-zuurkoolstamppot met blauwaderkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept