Verwarm 25 gr. boter in een pan en bak hierin de verkleinde kippenlevers rondom bruin. Voeg de geschilde appelen in blokjes, de gehakte uien, zout en peper toe en meng dit. Vul hiermee de fazant en bestrooi de buitenkant met wildkruiden. Verwarm de overige boter in een pan en bak hierin de fazant rondom bruin. Plaats de deksel schuin op de pan en braad de fazant, gedurende ca. 20 minuten. Voeg de bouillon toe en stoof het geheel nog ca. 70 minuten. Haal de fazant(en) uit de pan en houd ze warm. Giet de room in de pan, bind het braadvocht met de aangemengde bloem en maak de saus op smaak af met zout en peper. Bestrooi het gerecht met amandelen. Gestoofde fazant met amandelen, spruitjes, tuttifrutti en gekookte aardappelen. Tip: Blancheer de kippenlevers op de volgende wijze: breng ruim koud water met de kippenlevers aan de kook en laat deze 1 minuut koken. spoel ze af onder koud water en laat de kippenlevers uitlekken in een vergiet.