Fazant met pistachevulsel, met een Saint-Emilion

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Filet van de fazant snijden en apart houden. Rest van het vlees samen met het spek fijnmalen in de keukenrobot. Mengen met het ei, een scheutje room en de pistachenoten. Filets vullen met dit vulsel en in het varkensnet rollen. Fazantfilets aanbraden en in de oven op 180° 20 minuten braden. Regelmatig overgieten met braadvocht. Filets uitnemen en in schuine plakken snijden. Saus met sjalot en room laten inkoken. Opdienen met gefruite knolselder, saus en aardappelen met room en look in de oven.

Fazant met pistachevulsel, met een Saint-Emilion is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Welke wijn bij welk gerecht
0 min
Bekijk recept
Honing-tijmsaus
Bekijk recept
St.Emilions granité
0 min
Bekijk recept
Kalfsmedaillons in bladerdeeg met morieljes
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept