Fazantenfilets met kerriekool

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het kleingesneden spek uit in een ovenschaal of braadslede en fruit hierin de kleingesneden uien met de kerrie. Voeg vervolgens de kool in reepjes, de kruiden en de wijn toe. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven (175 graden), gedurende ca. 45 minuten. Bestrooi de filets met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets aan beide zijden bruin (ca. 5 min. per zijde). Leg de filets op de kerriekoolschotel en garneer met de fijngeknipte peterselie. Gebakken fazantenfilets met kerriekool, gestoofde peertjes en patates frites. Tip: Bedek de ovenschotel met aluminiumfolie.

Fazantenfilets met kerriekool is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriekool met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde gele kerriekool met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde gele kerriekool met scampi
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstschotel Met Kerriekool
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met ’Pas de Bleu’-kaas en peren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantenfilets met roze peper, veenbessensaus en gepocheerde sterappelen met honing
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van fazant à la forestière
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept