Feestelijk knolseldersoepje met Crême de Chaumes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de knolselder en snij in blokjes.
- Snij de prei in ringen.
- Snipper de ui fijn. Smelt 1 eetl. boter en stoof de ui, prei en knolselder gedurende 5 min. samen met de tijm en het laurierblaadje. Giet er 1 dl melk bij en laat nog 10 min. gaar worden. Voeg de groentebouillon toe en laat nog 20 min. verder koken. Verwijder het blaadje laurier en het takje tijm, kruid met peper en zout en mix tot een gladde soep. Meng de Crême de Chaumes met het bieslook. Lepel voor het opdienen 1 eetl. Crême de Chaumes in het midden van elk bord en schep er de soep over.

Feestelijk knolseldersoepje met Crême de Chaumes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis van groene asperges met Chaumes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ambachtelijke Franse kaasplank
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisée met Chaumes en druivendressing
5 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kinderpannenkoeken feestelijk gevuld
15 min
Bekijk recept
Moorkopsoesjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtgranité met ‘honingtomaatjes’ en aardbeien
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Feestelijk blije kip in zoutdeeg
2 uur-
Bekijk recept