Focaccia met gedroogde ham

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de ham op een ovenplaat en laat hem 1,5 uur drogen in een oven op 80°C. Draai de plakken af en toe om. Snij de focaccia in rechthoekjes van 3 op 4 cm, bak ze in hete olijfolie tot ze krokant zijn en laat ze uitlekken op keukenpapier. Wrijf de toastjes in met de knoflook en met de gehalveerde tomaat en breng op smaak met grof keukenzout. Leg een plakje gedroogde ham op de toastjes en werk ze af met een blaadje oregano.

Focaccia met gedroogde ham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept