Fondue «moitié-moitié».

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kookpan insmeren met knoflook. Gruyère met maïzena erin vermengen en met wijn en citroensap steeds roerend aan de kook brengen. Hitte verlagen, Freiburger Vacherin toevoegen en blijven omroeren. De fondue mag niet meer koken. Overige ingrediënten toevoegen. De fondue warm houden op de schotelwarmer. Lekker met brood en/of gekookte aardappelen.

Fondue «moitié-moitié». is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

12 Soorten Kaasfondue
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept