Forel in papilotte op wijze van Marseille.

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
swijze: Snij 1 kant open en was de forellen van binnen en buiten en droog ze af. Snij venkel in reepjes(bewaar het groen)en de tomaten in schijfjes. Doe de forel open,bestrooi hem met peper en zout en beleg met tomaat en venkel. Leg de forel op een stuk folie. Was de citroenen en snij in dunne schijfjes en leg ze op de forel. Versier met venkel.(het groen) Bak de forel ongeveer een 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. [b:09cdb1f919]
Voorbereiding
geknede boter :[/b:09cdb1f919] breng de boter op kamertemp,en meng met 1 eetlepel pastis en de rest van de venkel,peper en zout en zet in koelkast tot net voor het opdienen. Dien de vis op met wat boter en gekookte aardappeltjes. [b]

Forel in papilotte op wijze van Marseille. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bouillabaisse zoals in Marseille
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel In Papillot Op De Wijze Van Marseille
30-60 min -
Bekijk recept
Bouillabaisse Zoals In Marseille
30-60 min -
Bekijk recept
Bouillabaisse Uit Marseille
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept