Forel met gembersaus

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de schoongemaakte forellen met peper en zout. Verwarm de margarine in een koekenpan met een antiaanbaklaag en bak hierin de vissen in ca. 15 minuten gaar en bruin. Of laat de vis op de barbecue in een visklem gaar worden Snijd de gember heel fijn. Doe de suiker in een pannetje met een dikke bodem en laat de suiker karamelliseren. Voeg 3 eetlepels water (pas op voor spatten), de gember met siroop en het citroensap toe en laat dit op klein vuur zacht trekken. Roer van het vuur af de zure room door de saus en maak dit op smaak met het gemberpoeder, peper en zout. Geef de saus bij de vis en gepofte aardappelen. Energiewaarde per persoon : 360 Kcal

Forel met gembersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept