Forel met noilly en verse kruiden

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De schoongemaakte forellen in de bloem wentelen en bakken in een pan met de boter. Kruiden met peper en zout. Het bakproces verloopt op een zacht vuur, gedurende 5 tot 7 minuten. Halverwege de baktijd de vissen omdraaien zodat ze aan beide zijden mooi goud gekleurd zijn. De sjalotten snipperen en de dragon fijnsnijden. De peterselie fijnhakken en de takjes dille voor het garnituur afplukken. De forellen uit de pan halen en warm houden. De sjalotten een minuutje aanstoven in de braadpan van de forellen. Wijn en Noilly Prat bijgieten en even laten inkoken. De dragon en de room bijvoegen en weer laten reduceren tot de gewenste dikte. Proeven en eventueel op smaak brengen met peper, zout en Noilly Prat. De forellen op voorverwarmde borden leggen, overgieten met de saus, bestrooien met peterselie en versieren met takjes dille en blaadjes postelein.

Forel met noilly en verse kruiden is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept